De makers

We Like Fans is het resultaat van een collectief, een bijzondere samenwerking.
Een teamprestatie van vijf bevriende bedrijven die in korte tijd vol enthousiasme een ideetje omarmden om 'iets leuks' te doen deze sportzomer. 

 

"Teamwork is the fuel that allows common people to produce uncommon results."


In krap zes weken tijd werd de inzet van negen ‘common people’ verenigd tot een ‘uncommon result’: een boek (oplage 5000+, verspreid onder onze relaties) met meer dan 100 pagina’s liefde voor de sport in het algemeen en de fan in het bijzonder, en een uitgebreid online verlengstuk op www.welikefans.com.

 

Wat was het geweldig om te doen! Dag-na-dag, mail-na-mail groeide ons enthousiasme om er iets bijzonders van te maken. Al zeggen we het zelf: het was een topprestatie van een strak ingespeeld team. En daar zijn we stiekem best een beetje trots op.


We hopen dat jij - thuis, op het werk of op vakantie - er net zoveel plezier aan beleeft als wij. Dan kan het niet anders dan een uitzonderlijk mooie sportzomer worden!


We Like Fans
Circa Twee - DigiFactory Webworks -  Drukkerij Wihabo  

Tekstbureau SchrijfWijzer - Texperts 


 

 

Meer weten?

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons weten via Twitter, Facebook of onderstaand formulier.
 

Wil je ook zo'n gaaf sportzomer-vakantie-doe-lees-lach-quiz-kijk-blader-en-beleef-boek om jouw sportzomer / vakantie nog leuker te maken? Liefhebbers kunnen een boek ophalen bij Drukkerij Wihabo in Geffen of Heesch. Het boek kost niets, maar we verwachten dan natuurlijk wel dat je fanatiek deelneemt aan onze pools ;). Ook belangrijk: op is op!


Naam*
Adres
Postcode   
Woonplaats
Telefoon
E-mailadres*
Vragen / Opmerkingen*
Velden met * zijn verplicht