De Sint Willebrord Sessies Vol. 1: Sporthuis Hubert

De soundtrack van de sportzomer is voor We Like Fans onmiskenbaar St. Willebrord Sessies Vol. 1: Sporthuis Hubert. Een CD met de sfeer van stoempen, afzien en Radio Tour de France. Vol met speciaal gecomponeerde wielersongs gezongen door onder meer JW Roy, Guus Meeuwis, Joost Prinsen & Frank Lammers, Gerard van Maasakkers, Freek de Jonge en Rick de Leeuw. 

 

JW Roy nodigde begin 2012 talloze Nederlandse en Vlaamse grootheden uit om songs te schrijven en het werk op te nemen in de befaamde racefietsenwerkplaats van Hubert van Hoydonk te St. Willebrord, een van de broedplaatsen van het vaderlandse wielrennen, dorp van Wim van Est, Wout Wagtmans en Rini Wagtmans en thuisbasis van profploeg Vacansoleil.

 

JW Roy zette zich schrap met Guido Belcanto, Guus Meeuwis, Gerard van Maasakkers, Alex Roeka, Freek de Jonge, Sam Valkenborgh (van: Fixkes), Rick de Leeuw, Joost Prinsen & Frank Lammers, Gio Lippens, Tim Krabbé, Peter Winnen, Ivo Victoria en de Kift. 
 

De CD is mogelijk gemaakt door de financiële steun van de drie grootste Nederlandse wielerploegen: Rabobank, Vacansoleil en Argos Shimano en platenmaatschappij Excelsior. 


De totale opbrengst van de CD komt ten goede aan Tour for Life / Artsen zonder Grenzen. Meer informatie op www.bikewriters.nl

 

Kijk, luister, geniet. En win!
Weet je wat het ellermooiste is? We Like Fans mag een CD weggeven. Je hoeft er niet eens veel voor te doen. Vertel ons op Facebook wie jouw ultieme wielerheld is. Op de eerste rustdag van de Tour verloten we een exemplaar van de St. Willebrord Sessies Vol. 1: Sporthuis Hubert.